Quiteasepro®, Stop met roken2024-03-30T13:18:06+00:00

[rev_slider alias=”trending” /]

QuitEase Pro®: Jouw krachtbron om te stoppen met roken

Roken is geen verslaving maar een gewoonte, een patroon dat als een negatieve overtuiging vastgekleefd zit in het onderbewustzijn.

Bij ons kun je terecht om je nicotineverslaving nu echt te overwinnen met het succesvolle QuitEase Pro® programma. Dit baanbrekende maandprogramma is zo ontworpen dat je met een minimale tijdsinvestering en zonder nicotinevervangers, een niet-roker wordt en blijft.

Het QuitEase Pro® programma onderscheidt zich door zijn holistische aanpak, die zowel de fysieke als emotionele uitdagingen van het stoppen met roken aanpakt. Het programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en maakt gebruik van bewezen technieken zoals hypnotherapie, ademhalingsoefeningen, affirmaties, visualisatietechnieken en mindfulness. Deze methoden zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen dat ze aan de individuele behoeften van elke deelnemer voldoen, waardoor de kans op langdurig succes aanzienlijk wordt vergroot.

De flexibiliteit van QuitEase Pro® komt tot uiting in de combinatie van traditionele consulten (in onze praktijk, aan huis of via een groepssessie) en de moderne mogelijkheden van Mobile Health (MHealth) technologieën. Dit zorgt ervoor dat je op op elk gewenst moment en op iedere plaats toegang hebben tot ondersteuning, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om begeleiding en motivatie te ontvangen wanneer je die het meest nodig hebt.

Door te kiezen voor QuitEase Pro®, kies je niet alleen voor een programma dat je de tools en technieken biedt om te stoppen met roken, maar ook voor een steunnetwerk dat je helpt deze significante verandering in je leven vol te houden. Neem vandaag nog de stap naar een gezonder, rookvrij leven met QuitEase Pro® en neem contact met ons op!

Op de site van QuitEase Pro® staat nog meer informatie over het programma, door hier te klikken gaat u naar de site van QuitEase Pro® waar je alvast kennis kunt maken met de kracht van hypnose door een zelfhypnose audiosessie te downloaden.

De oplossing die QuitEase Pro® kan bieden!

Door het QuitEase Pro® programma te volgen, kies je voor een uitgebreide aanpak om van je verslaving af te komen en voor eens en altijd een niet-roker te zijn. De enige uitdaging voor jou is om in de periode na de behandeling te wennen aan het leven zonder sigaretten, shag,  sigaren of vape.
Ben jij klaar om de meest gezonde keuze in jouw leven te maken?  MVA Hypnotherapie is de sleutel om definitief en voorgoed te stoppen met roken met behulp van het baanbrekende QuitEase Pro® programma. Voor meer informatie, of het maken van een afspraak neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak

Heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.
Maak een afspraak

Contactinformatie

Phone: 06-28204381 (Marjan)

Mobile: 06-14345442 (Nicolette)