Stoppen met roken2021-01-09T14:17:52+00:00

[rev_slider alias=”trending” /]

Wil je dolgraag stoppen met roken en van die rookverslaving afkomen?

Roken is geen verslaving maar een gewoonte, een patroon dat als een negatieve overtuiging vastgekleefd zit in het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is het krachtige deel van onze geest, dat voor 90% onze dagelijkse realiteit bepaalt. Zeg maar onze “automatische piloot”. Het roken is er in het verleden een keertje ingeslopen zonder dat je er erg in hebt gehad. Je beseft je steeds meer dat roken zeer schadelijk is voor jouw kostbare gezondheid en je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Waarschijnlijk heb je zelf al meerdere pogingen ondernomen om te stoppen met roken? De meeste mensen ervaren bij het stoppen met roken dat de geest gaat tegenwerken. Ons onderbewustzijn gaat in conflict met jouw bewuste beslissing om te stoppen met roken en zet alles op alles om je weer aan het roken te krijgen. De overbekende ontwenningsverschijnselen worden door het onderbewustzijn als beschermingsreactie ingezet om de oude situatie(roken) weer te herstellen.  Ons onderbewustzijn denkt dat het roken een positieve functie heeft. We hebben ons zelf immers wijs gemaakt dat roken ons rustig maakt, dat we het nodig hebben of een beloning is etc…
Met die overtuiging zal het onderbewustzijn krampachtig vasthouden aan die oude destructieve gewoonte die roken is.

Kijk hieronder een filmpje met extra uitleg en de ervaring van 1 van onze cliënten.

De oplossing die hypnose kan bieden!

Door hypnose in te zetten om te stoppen met roken is het onderbewustzijn te herprogrammeren naar een overtuiging van een niet-roker. Een gedeelte van je leven ben je een niet-roker geweest. Deze overtuiging is dus ook “een oude bekende” voor je onderbewustzijn. In een 60 tot 90 minuten durende hypnosesessie wordt de mind-set van roken naar niet-roken geherprogrammeerd.
Deze programmering is een blijvende verandering van deze overtuiging in je geest. De enige uitdaging voor jou is om in de periode na de behandeling te wennen aan het leven zonder sigaretten, shag of sigaren.
Ben jij klaar om de meest gezonde keuze in jouw leven te maken?  MVA Hypnotherapie is de sleutel om definitief en voorgoed te stoppen met roken!
Voor meer informatie, of het maken van een afspraak neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak

Heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.
Maak een afspraak

Contactinformatie

Phone: 06-28204381 (Marjan)

Mobile: 06-14345442 (Nicolette)