Virtuele Maagband en Hypnoslim2023-01-11T09:02:47+00:00

[rev_slider alias=”virtuele-maagband” /]

Een virtuele maagband werkt voor iedereen.

Tijdens het 4 sessies durende traject wordt een virtuele maagband geplaatst. Deze zorgt ervoor dat er eerder een voldaan gevoel optreed. Door de hypnose neemt jouw onderbewustzijn aan dat je echt een maagband hebt. Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen! De Hypnose maakt het daarnaast mogelijk om zonder strijd minder te eten, als vanzelf gezonder te eten en meer te bewegen. Er wordt bovendien aandacht besteed aan eventuele belemmerende emoties en gewoontes. Dit alles zorgt ervoor dat dit virtuele maagbandprogramma alle soorten problemen opvangt voor jou en zorgt voor goede, blijvende resultaten.  Deze methode is geen dieet maar een levens veranderende behandeling. Aangezien wij beide naast hypnotherapeut ook jarenlange ervaring hebben als diëtist,  kunnen wij je ook voorzien van de laatste inzichten op dieet- en voedingsgebied.

Tussen de sessies zit 2 tot 3 weken. Klik op onderstaande link voor een video met meer uitleg over de virtuele maagband en de ervaring van 1 van onze cliënten.

https://www.youtube.com/watch?v=eeKfkAY2I_0

Voor wie en vergoeding:

Het programma is bedoeld voor mensen met een BMI > 30 die willen veranderen in eetpatronen zoals te grote porties, te veel snoepen, ongezonde voeding of de gehele dag door eten.

Voor mensen die een beperkt aantal kilo’s (5-10 kg) willen afvallen is een hypnoslim-sessie heel geschikt.

Hieronder in het filmpje uitleg over de hypnoslim-sessie en de ervaring van 1 van onze cliënten.

Voor het gedeelte van deze behandeling(en) dat gericht is op voedings-, en dieetadvisering, is er een mogelijkheid tot vergoeding vanuit de basisverzekering. Informeer bij ons naar de voorwaarden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je hier contact met ons opnemen.

Virtuele Maagband

Maak nu een afspraak

Heb je vragen, of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.
Maak een afspraak

Contactinformatie

Phone: 06-28204381 (Marjan)

Mobile: 06-14345442 (Nicolette)