Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?
Wie zijn wij ?2023-08-28T12:35:46+00:00

Wie zijn wij?

Wij zijn Marjan van Aelst (links op de foto) & Nicolette van der Krogt (rechts op de foto) en wij werken Met Volledige Aandacht, overtuiging en enthousiasme om de meest pure en optimale versie van jezelf mogelijk te maken.

Marjan van Aelst

Ik ben Marjan van Aelst, woonachtig te Leiden en een trotse moeder van 3 geweldige kinderen.

Na meer dan 15 jaar werkzaam geweest te zijn als diëtist in loondienst, merkte ik dat ik wat anders wilde. Ik heb toen de keuze gemaakt om mijn eigen diëtistenpraktijk te starten en om mij verder te scholen op een heel ander gebied; Hypnotherapie. Hypnose is een mooi en krachtig middel wat in te zetten is bij velerlei belemmeringen waar mensen tegenaan lopen. Deze 2 beroepen hebben raakvlakken en kunnen elkaar heel mooi versterken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de virtuele maagband. Het onderbewustzijn is een belangrijk onderdeel van een succesvol dieet. Je bewustzijn wil van alles, maar de kracht om het daadwerkelijk te doen komt uit je onderbewustzijn.

Het is heel dankbaar om mensen op deze effectieve wijze te kunnen helpen, zodat ze zich weer fit voelen, omdat ze kilo’s minder met zich meedragen of omdat ze die sigaret nu niet meer nodig hebben.

Nicolette van der Krogt

Als hypnotherapeut kan ik snel en resultaatgericht mensen helpen.  Het is niet “pappen en nat houden” maar doelgericht te werk gaan. Tevens is de behandeling  veilig, natuurlijk, ontspannen en pijnloos.  Mijn streven is om mensen ontspannen en met vertrouwen in zichzelf de deur uit te laten gaan en die acties te kunnen ondernemen om hun doel te bereiken.

Tijdens mijn jarenlange ervaring als diëtist, ervaar ik dat veel mensen uit gewoonte eten. Eten gebeurt vaak onbewust als reactie op wat je voelt.  Dit kan leiden tot te veel eten of juist te weinig. Hierdoor zag ik dat mensen na verloop van tijd weer in hun oude (eet)gedrag terug vielen en in de zogenaamde vicieuze cirkel terecht kwamen. Vaak is een onderliggend probleem hier de oorzaak van.

Door hypnotherapie toe te passen kan ik mensen via het onderbewustzijn, helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken. Ik heb mooie resultaten bereikt met mensen die hun (eet)gedrag structureel veranderd hebben en hierdoor een gezonder, vitaler en gelukkiger mens werden.  

De laatste jaren zie ik  een toename van maag verkleinende operaties. Dit is een zeer intensief proces met een risico op complicaties. Gelukkig weten steeds meer mensen ons te vinden, om met een virtuele maagband behandeling het gewenste resultaat op een natuurlijke manier te bereiken.

Vaak hoor ik dat cliënten deze therapie als heel prettig ervaren. Als cliënt lig je ontspannen in een stoel en ik communiceer met je onderbewustzijn.  

Mensen met uiteenlopende klachten variërend van slaapproblemen, darmproblemen, trauma’s, angsten tot verslavingen, komen naar ons om echt geholpen te worden.  Ik vergeet nooit meer mijn eerste cliënten die ik van hun verslaving of angst heb af geholpen. 

Ondanks de problemen die mensen meemaken (of ballast die mensen met zich mee dragen),  focus ik tijdens de sessie vooral op positiviteit. Ieder mens draagt positiviteit in zich en deze openbaart zich tijdens een sessie. 

Door hypnotherapie te combineren met een gezonde leefstijl, ben ik in staat mensen complementair te helpen. Met hypnotherapie kom je tot de kern van het probleem. Als dit is opgelost, voel jij je bevrijd en staat de weg open om de betere versie van jezelf te worden.  Dat ik hieraan kan meedragen geeft mij veel voldoening.

Contactinformatie

Phone: 06-28204381 (Marjan)

Mobile: 06-14345442 (Nicolette)