Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?
Wie zijn wij ?2023-01-11T09:03:52+00:00

Wie zijn wij?

Wij zijn Marjan van Aelst (links op de foto) & Nicolette van der Krogt (rechts op de foto) en wij werken Met Volledige Aandacht, overtuiging en enthousiasme om de meest pure en optimale versie van jezelf mogelijk te maken.

Marjan van Aelst

Ik ben Marjan van Aelst, woonachtig te Leiden en een trotse moeder van 3 geweldige kinderen.

Na meer dan 15 jaar werkzaam geweest te zijn als diëtist in loondienst, merkte ik dat ik wat anders wilde. Ik heb toen de keuze gemaakt om mijn eigen diëtistenpraktijk te starten en om mij verder te scholen op een heel ander gebied; Hypnotherapie. Hypnose is een mooi en krachtig middel wat in te zetten is bij velerlei belemmeringen waar mensen tegenaan lopen. Deze 2 beroepen hebben raakvlakken en kunnen elkaar heel mooi versterken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de virtuele maagband. Het onderbewustzijn is een belangrijk onderdeel van een succesvol dieet. Je bewustzijn wil van alles, maar de kracht om het daadwerkelijk te doen komt uit je onderbewustzijn.

Het is heel dankbaar om mensen op deze effectieve wijze te kunnen helpen, zodat ze zich weer fit voelen, omdat ze kilo’s minder met zich meedragen of omdat ze die sigaret nu niet meer nodig hebben.

Nicolette van der Krogt

Als hypnotherapeut kan ik snel en gericht mensen helpen en dat vind ik zo mooi aan het vak. De behandeling is veilig, puur en natuurlijk en dat spreekt me zeer aan.  Ik vergeet nooit meer mijn eerste cliënt die ik van het roken af geholpen hebt of mijn eerste cliënt die eindelijk beter kon slapen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als diëtist en merk ik dat veel mensen uit gewoonte eten. Eten gebeurt vaak als reactie op wat je voelt.  Dit kan leiden tot te veel eten of juist te weinig. In de praktijk zie ik dat mensen na verloop van tijd weer in hun oude (eet)gedrag terugvallen en in de zogenaamde vicieuze cirkel terecht komen. Vaak is daar een onderliggend probleem de oorzaak van. Door hypnotherapie toe te passen kan ik mensen veel beter helpen en de vicieuze cirkel doorbreken.  Als mensen echt iets willen veranderen met een realistisch doel is het te behandelen met hypnotherapie. Ik heb mooie resultaten bereikt met mensen.  Verder zie ik een toename van maag verkleinende operaties. Gelukkig weten steeds meer mensen ons te vinden en kunnen ze met de virtuele maagband het gewenste resultaat bereiken op een natuurlijke manier. Het is een prachtige therapie en wat ik vaak hoor na een sessie is dat mensen het als heel prettig ervaren. Met hypnotherapie kom je tot de kern van het probleem en als dat opgelost is ben je bevrijd en kom je uit de vicieuze cirkel.  Op dat moment staat de weg vrij om de beste versie van jezelf te worden! Wie wil dat nou niet?  Dat ik daaraan mee kan werken geeft me veel voldoening!  

 

Contactinformatie

Phone: 06-28204381 (Marjan)

Mobile: 06-14345442 (Nicolette)